onsdag 21 mars 2012

DEN STORA DAGEN!

Ja, då var det faktiskt äntligen dags. Nya hemsidan är uppe, lite småpill kvar men det ordnar vi allt eftersom. Kortbetalningen är redo som nytt betalningsalternativ och de första kläderna ligger uppe i shopen. Det har varit en låååååång natt kan jag lova, men jag hann med det jag skulle. :-D
Som jag skrev härom dagen så ger vi er läsare en rabattkod som ger er 20% rabatt på kläderna. Koden gäller from idag och fram till den 30 april.

Skriv in FPCLOTHES i fältet för rabattkod när du kommer till kassan så dras 20% av. Hoppas ni kommer att gilla FPC lika mycket som vi gör! :-)

Kram






4 kommentarer:

  1. Ja det var ju inte mycket nytta man hade av nån rabattkod när en del kläder redan är SLUT! Har ni inte förberett med rejält laget, hoppas det kommer in fler storlekar. Vill så gärna ha flera av plaggen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Angelica
      Om du menar farfarströjorna i de små storlekarna så är de inte slut. De har inte kommit hem än. Så ta det lugnt, det kommer mer under våren och fler produkter betyder fler härliga erbjudanden. Hopps du har tålamod att vänta. :-)
      Hälsningar Louise

      Radera
  2. Fina kläder! Kul med nytt märke som vänder sig till de lite äldre barnen också!

    SvaraRadera
  3. Tack Elisabeth! Ja, det känns jättespännande med FPC. Nu ökar vi på succesivt och hoppas att vi snart kan erbjuda kompletta kollektioner till både de små och de stora barnen. :-)

    SvaraRadera