tisdag 22 januari 2013

EFTER MÄSSAN...

Nu är vi hemma igen efter 4 dagar på Formex. Helt slut, men oj vad roligt det var! =) Vi fick superfin respons på den nya HOME-kollektionen och vi kommer under våren finnas i fler och fler butiker. Känns väldigt spännande!

Favoriten blev nog kudden Yacht Club med Kapten Bulldog. Den är verkligen hur söt som helst! Här ser ni den i rosa, men den kommer även i ljusblått och navy.

FRANK&POPPY NEWS! Här ser ni ett urval i den rosa färgskalan...

Den underbara lilla grodan som ni ser på bilderna är helt ljuvlig ihop med vårt nya mönster Royal Crown som kommer i rosa/vitt och vitt/guld. Blinka singel får vila lite och istället kommer stjärnkudden ni ser bakom Yacht Club (hunden alltså...). NOVA, som den nya stjärnan heter, kommer i rosa, blått, turkost och svart. Det randiga bäddsetet på bilden kommer givetvis också både i rosa och blått.

Tänkte även visa ett litet kollage på delar av den blå färgskalan. Den nya Grållen singel är inte att leka med!! Jag älskar den!

Här ser ni NOVA i blått och turkost och så vår nya Grållen singel..
Nej, nu ska jag nog ta i tu med resten av all packning från mässan. Det står kartonger, möbler, påsar och skyltdockor högt och lågt här.

Ha en fortsatt underbar dag i solskenet!

Kram

2 kommentarer:

  1. Så snygga grejer! Skulle kunna handla för en förmögenhet... :-)

    SvaraRadera
  2. Tackar! =)
    Nu jobbar vi på att få hem allt så fort det bara går!De nya färgerna blev fantastiska. Jag är supernöjd!

    SvaraRadera